Bier Beren

Les Brasseurs du Nord’s Boréale

Les Brasseurs du Nord is een brouwerij gevestigd in Blainville, Quebec. Opgericht in 1987 door drie studenten van de UQAM (Laura Urtnowsky en de broers Bernard en Jean Morin), betaalde zij hun schoolgeld de verkoop van zelfgemaakte bier, na de studie richtte zij een commerciële brouwerij op.

Hamm’s Beer

Hamm is een voormalige Amerikaanse brouwerij in Saint Paul, Minnesota. Opgericht in 1865 door Theodore Hamm, een Duitse immigrant. Ze waren beroemd om hun jingle (‘From the Land of Sky Blue Waters’) en de Hamm’s Beer beer. De beer werd in de eerste campagne gebruikt door het Campbell Mithun reclamebureau, zij wilde de zogenaamd superieure netheid en natuurlijkheid van het Hamm bier door het heldere water en de productie in Minnesota benadrukken, het ‘betoverde Northland.’

De Hamm’s Beer Bear speelde in vele reclamefilmpjes in de jaren 1950 en 1960. We hebben vier filmpjes op een speciale pagina gezet. In al zijn reclames danste, sprong en stuiterde de vriendelijke Hamms Bear, maar hij sprak nooit een woord. De beer verscheen voor het eerst in een zwart-wit reclame in 1952, die een combinatie van animatie en echte film was. Deze combinatie werd vaker gebruikt in latere reclames.

British Hofmeister Beer

Hofmeister is een merk pils dat verkocht werd in het Verenigd Koninkrijk. Het merk gebruikte in een reeks van advertenties een beer, George, met een glanzende, gele jas en een platte, slappe hoed. De advertenties gebruikte het motto ‘For great lager, follow the bear’.

Labatt’s Brewing

Labatt Brewing Company Ltd is een Canadese bierbrouwerij opgericht door John Kinder Labatt in 1847 in London, Ontario. Labatt is de grootste brouwerij in Canada.

Schlitz Beer

De Joseph Schlitz Brewing Company was een Amerikaanse brouwerij gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Het bedrijf werd opgericht door August Krug in 1849 en overgenomen door Joseph Schlitz in 1858. Schlitz, stond bekend als ‘The beer that made Milwaukee famous’ en adverteerde met de slogan ‘When you’re out of Schlitz, you’re out of beer’. De Schlitz advertenties hebben een aantal beren bevat.