Yogi Beer TV-series

Yogi’s Big Break

Dit was de eerste aflevering van de Yogi Bear tekenfilmseries. Het verscheen op 2 oktober 1959 als onderdeel van The Huckleberry Hound Show. Yogi wil zo ver mogelijk weg van Jellystone Park en zijn toeristen. Hij probeert een aantal ontsnappingspogingen, maar deze mislukken allemaal, vaak door toedoen van Park Ranger Smith.

The Yogi Bear Show

Een serie geproduceerd door Hanna-Barbera Productions, over de snel pratende, picknickmanden stelende beer. De show werd ‘in syndication’ voor het eerste uitgezonden op 30 januari 1961. De serie liep voor 31 afleveringen tot 30 december 1961. Er waren nog twee onderdelen in de serie: Snagglepuss en Yakky Doodle.

Yogi Bear & Friends

Een ‘syndicated’ serie die tussen 1967 en 1968 uitgezonden werd en voornamelijk bestond uit herhalingen van korte clips met Yogi Bear, Huckleberry Hound, Hokey Wolf, Pixie and Dixie, Yakky Doodle en Snagglepuss.

Yogi’s Gang

Yogi’s Gang is een serie met 16 afleveringen van 30 minuten, geproduceerd door Hanna Barbera en uitgezonden door ABC. De show liep van 8 september 1973 tot 29 december 1973. Een serie met Yogi Bear en Boo Boo, bijgestaan door Huckleberry Hound, Snagglepuss, Quick Draw McGraw, Hokey Wolf, Pixie and Dixie, The Hillbilly Bears en anderen, terwijl ze om de wereld reizen met een vliegende ark, op zoek naar een paradijs, een plaats zonder vervuiling en misdaad.

Yogi’s Space Race

Een serie met afleveringen van 90 minuten, geproduceerd door Hanna Barbera en uitgezonden door NBC van 9 september tot 2 december 1978. De show bestond uit vier onderdelen: Yogi’s Space Race, Galaxy Goof-Ups, The Buford Files en The Galloping Ghost.

Galaxy Goof-Ups

Galaxy Goof-Ups was een serie met afleveringen van 30 minuten, geproduceerd door Hanna Barbera en uitgezonden door NBC, van 4 november 1978 tot 1 september 1979. De Galaxy Goof-Ups bestaan uit Yogi Bear, Huckleberry Hound, Scare Bear en Quack-Up als ruimtepolitiemannen. De serie was eerst onderdeel van Yogi’s Space Race.

Yogi Bear’s All Star Comedy Christmas Caper

Een tekenfilmspecial met Yogi Bear en zijn vrienden die op 21 december 1982 werd uitgezonden. Als Huckleberry Hound en zijn vrienden Hokey Wolf, Snagglepuss, Quick Draw McGraw, Augie Doggie en Doggie Daddy, en Snooper en Blabber Jellystone Park bezoeken om kerstmis te vieren, ontdekken ze dat Yogi Bear en Boo Boo ontsnapt zijn uit Yellystone Park en zich verborgen houden in een winkelcentrum, waar Yogi zich voordoet als de Kerstman.

Yogi’s Treasure Hunt

Een onderdeel van The Funtastic World of Hanna-Barbera. De show liep van 1985 tot 1986 op NBC. Yogi Bear, samen met Boo Boo, Ranger Smith, Huckleberry Hound, Snagglepuss, Augie Doggie Doggie en papa, Quick Draw McGraw en Snooper en Blabber gaan schat zoeken, voorgesteld door Top Cat.

The New Yogi Bear Show

The New Yogi Bear Show was een serie die uitgezonden werd op elke werkdag en 30 minuten duurde. De serie bestond uit 45 nieuwe afleveringen en herhalingen van de afleveringen uit de originele serie. De serie bestond enkel uit verhalen over Yogi en zijn vrienden en werd uitgezonden van 12 september 1988 tot 11 november 1988.

Yo Yogi!

Een serie die voor het eerst door NBC werd uitgezonden op zaterdagochtend gedurende het 1991-1992 seizoen. Het bestond uit een tienerversie van Yogi Bear en zijn vrienden, waaronder Boo Boo, Cindy Bear, Huckleberry Hound en Snagglepuss.

Yogi the Easter Bear

Yogi the Easter Bear is een tekenfilm TV-special van Hanna Barbera, die voor het eerst uitgezonden werd in 1994 met Yogi en zijn vrienden.