Teddybeer Photoshop Handleiding

Deel 1

Met deze photoshop tutorial leer je een schattige teddybeer te tekenen. Het eerste wat je moet doen is het creëren van een 250 bij 250 pixels groot document in Photoshop, met een witte achtergrond. Maak een bruine cirkel, met behulp van de elliptische selectiekader gereedschap en op een nieuwe layer, en vul de selectie met een donkere bruine in op een andere nieuwe layer. Feather de selectie met 10 pixels, door naar select/feather. Contract de selectie met 10 pixels, door naar de selection/modify/contract. Verwijder nu het gebied van de donkere bruine layer, dat is geselecteerd. Je moet uiteindelijk een dikke donkerbruine grens hebben. Maak een nieuwe layer en vervolgens een witte cirkel erop voor het linker oog. Zoom in op 300% en zet de voorgrond op licht grijs en de achtergrond op zwart. Maak een ovale selectie en vervolgens een radiale gradiënt, om het linker oog af te maken. Zoom uit en kopieer de layer, verplaatsen naar de rechterkant.

Deel 2

Zet de voorgrond kleur op licht bruin en de achtergrondkleur op een donkerder bruin en maakt dan een grote radiale gradiënt voor de snuit. Zoom in naar 300% en zet de voorgrond kleur op donker grijs en de achtergrond op zwart. Maak een radiale gradiënt voor de neus. Maak een zwarte cirkel aan de linkerkant van de neus, verplaats de selectie naar links en 2 pixels ophoog en verwijder vervolgens het geselecteerde gebied.

Deel 3

Verwijder alle delen van de gebogen lijn die de neus of de buitenkant van de snuit overlappen. Kopieer de gebogen lijn en spiegel hem horizontaal, door te gaan naar edit/flip/horizontal, en verplaatsen het naar de rechterkant. Maak het linker oor door het creëren van een subtiele radiale gradiënt en daarna een kleinere met een perzikkleur. Verplaats het oor iets onder de kop, kopieer het en breng het naar de rechterkant.

Deel 4

Maak vervolgens een grote, subtiele radiale gradiënt op een nieuwe layer, voor het lichaam. Maak voor de linkerpoot, een donkerbruine ovale, en vervolgens een rechthoek omgeveer op de helft van het ovaal. Gebruik dezelfde perzikkleur om de palm te maken en gebruik vervolgens de transform tool om de layer te draaien.

Deel 5

Kopieer de linkerpoot, verplaatsen hem naar de onderkant en gebruik daarna het elliptische marquee hulpmiddel om een gebogen eind te maken.

Deel 6

Tot slot, kopieer elke poot opnieuw, draai ze horizontaal en zet ze naar rechts. En nu heb je hopelijk een schattige teddybeer met deze Photoshop tutorial!