Pasen Met Beren

Pasen is het belangrijkste christelijke feest in het liturgische jaar, volgend op de Goede Week. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging.

Tatty Teddies & Eieren

Tatty Teddies houden van Pasen en dan vooral van het kleuren van de paaseieren.

Winnie de Poeh

Winnie verkleed zich graag als de Paashaas.

Yogi the Easter Bear

Yogi the Easter Bear (Yogi de Paasbeer) is een animatie televisiespecial met Yogi Beer in de hoofdrol en geproduceerd door Hanna-Barbera, die voor het eerst werd uitgezonden op 3 april 1994.

Yogi Beer ruïneert de plannen van Mister Ranger voor het grote Paasfeest door alleen aan zichzelf te denken en alle paaslekkernijen op te eten, waarbij hij per ongeluk ook het park paashaaspak vernietigt. Yogi Beer wil Mister Ranger helpen (wiens carrière afhangt van het houden van een succesvol evenement en indruk maken op zijn baas) en wil ook voorkomen dat hij naar het Siberian Circus wordt verscheept, door de echte Paashaas naar het feest te brengen.

Helaas is de paashaas ontvoerd door kwaadaardige schurken die een fabriek runnen en alle echte kippeneieren willen vernietigen, zodat ze hun plastic eieren aan iedereen kunnen verkopen. Natuurlijk redden Yogi en Boo Boo de Paashaas, redden het Paasfeest en overtuigen Mister Ranger zelfs om in de paashaas te geloven.