Lotso Knuffelbeer

Lotso Knuffelbeer is een extra grote, extra zachte teddybeer met een roze en wit pluche lijf en een fluwelen paarse neus. Deze lieve beer steekt met zijn donzige kop en schouders uit boven andere teddyberen omdat hij naar zoete aardbeien ruikt. Lotso Knuffelbeer heeft een aanstekelijke lache en een buik die er gewoon om vraagt om te worden geknuffeld.

In eerste instantie lijkt Lotso goed te zorgen voor het speelgoed en lijkt hij vriendelijk. Echter, deze fa├žade verbergt slechts zijn ware aard, die van een krankzinnige, sadistische tiran. Dit is vooral teweeggebracht door het vermeende verraad van Daisy. Hij ziet het ook niet meer zitten, zoals blijkt uit zijn uitspraak dat al het speelgoed uiteindelijk zal worden gegooid als vuilnis, en er geen redding meer voor hen is.

Toys Story 3

Toy Story 3 is een Amerikaanse animatiefilm van Pixar Animation Studios uit juni 2010. Het is een vervolg op Toy Story 2 en eveneens geheel met de computer geanimeerd. Het verhaal gaat over hoe Woody, Buzz Lightyear en hun vrienden omgaan met een onzekere toekomst als hun eigenaar naar de hogere school gaat.

Woody, Buzz en de hele groep zijn terug. Als hun eigenaar Andy zich voorbereidt om naar de hoge school, bevinden zijn trouwe speelgoed zich in een kinderopvang, waar wilde kleuters met hun plakkerige vingertjes niet aardig spelen. Ze zouden in een doos naar de zolder gaan, maar Andy’s moeder heeft de doos per ongeluk geschonken aan het ‘Sunshine Daycare’. Slechts Woody heeft gezien wat er werkelijk is gebeurd en hij probeert het aan het andere speelgoed uit te leggen, maar ze luisteren niet. Dus spannen ze samen met Barbie’s tegenhanger Ken, Prikkels en een roze, aardbeien geurende teddy beer Lots-o’-Huggin’ Bear om een grootse ontsnapping te plannen.

Personages

Woody en de bende
Buzz Lightyear, Jessie, Bullebeest, Barbie, Ruimtewezens, Rex, Hamm, Slinky en Meneer & Mevrouw Aardappelhoofd.

Sunnyside vrienden
Chatterphone, Bonk, Mega Baby, Boekenwurm, Olso, Ken, Stretch, Spriet en Sparky.

Meer nieuwe vrienden
Prikkels, Trixie, Erwtenzakje, Dolly en Honnepon.

Van storyboard tot frame

Hoe vertalen tekenaars een idee van storyboard tot een frame in de film? Volg het animatieproces van Lotso.

Toy Story 3 trailer