Hair Bear Bunch Personages

Hier staan alle personages Help! … It’s the Hair Bear Bunch!, een Amerikaanse tekenfilmserie uit de jaren 1970.

Hair Bear

Hair Bear (stem: Paul Winchell)
Het swingende brein uit the Wonderland Zoo. Hij is hip, hij is eigentijds en houdt er eigenlijk niet van om zijn handen vies te maken behalve als het echt nodig is. Hair Bear kent het dierentuin-regelement uit zijn hoofd en hij heeft enorm veel talenten, zoals vermommingen en een groot muziektalent.
Zijn droom om snel rijk te worden en een luxe, lui leven leiden resulteert in een hoeveelheid plannen die allemaal veel te ingewikkeld zijn.

Hair Bear Bunch

Bubi Bear

Bubi Bear (stem: Daws Butler)
Klein en lief en totaal niet te begrijpen, Bubi spreekt alleen maar brabbeltaal. De enige die hem kunnen verstaan zijn de rest van the Bunch en een bizar, buitenaards ras!

Square Bear

Square Bear (stem: Bill Calloway)
Sterk en met een honger die niet te stillen is, soms eet Square zelfs solide staal. Square is niet al te slim, maar hij kan de onzichtbare motorfiets van the Bunch oproepen in tijden van nood, zodat ze nog kunnen ontsnappen aan Peevly en Botch.

Mr. E.P. Peevly

Mr. E.P. Peevly (stem: John Stephenson)
Het hoofd van de dierentuin, die alleen maar zijn dierentuin tip-top wil houden. Als hij probeert om Hair de dierentuin netjes te houden is de Hoofdinspecteur zijn enige angst.
Hij weet maar al te goed dat The Hair Bear Bunch altijd van alles aan het bekonkelen is, maar hij is altijd net iets te laat. Elke keer weer doorkruist hij hun plannen, maar hij eindigt altijd schreeuwend dat hij Hair nog wel eens te pakken zal nemen.

Peevley & Botch

Botch

Botch (stem: Joe E. Ross)
Peevly’s onderdanige assistent heeft maar één doel in zijn leven: een promotie; en daarvoor doet hij bijna alles voor de tiran Peevly.
Botch is niet al te slim, en geen partij voor de snelle Bear Bunch. Peevly noemt hem altijd een sukkel en een nietsnut.

Andere personages

Peevly’s baas is de strenge Zoo Hoofdinspecteur. Alleen hij heeft de macht om Peevly te straffen voor zijn onhandigheid. Zoals het hoort in een Zoo, zit Wonderland vol met exotische dieren, zoals bevers, hyena’s, pelikaan, vos, giraf en nog veel meer soorten. Sommige spelen ook een kleine rol in de serie:
– Bananas: een gorilla me een obsessie voor bananen
– Bumbo: een olifant
– Fur Face: een leeuw die dol is op stropdassen
– Hippy en Hercules: neushoorns
– Melvyn de Aap
– Rare Bear: the Hair Bear Bunch’s tijdelijke, boerse kamergenoot
– Tip Toes: een struisvogel