Breipatronen & Haakpatronen

Mr. Bean Teddy

Teddy is Mr Bean’s grootste vriend. Al levenloos wezen, is hij van onschatbare waarde als betrouwbare co-samenzweerder, makkelijk te verslaan met schaken en fungeert in noodgevallen als een goede schoteldoek of verfkwast. Nu kan je zelf een Mr. Bean Teddy maken.

Tiny Teddy

Naast de gelaatsuitdrukkingen komt er geen naaiwerk aan te pas, hierdoor is het een leuk en snel af te maken project. Naast het feit dat het een schattig zakspeelgoed is, is het ook een goede maat als teddybeer voor een pop of ander speelgoed.

Amigurumi beer

JOVIALJ schreef: Ik heb mijn beerpatroon aangepast, zodat hij meer het uiterlijk van een dansende beer had, Het gezicht, de oren en de ledematen heb ik uit de vrije hand gedaan, ik had er 3 uur voor nodig. Je kan een viltkraag toevoegen bij het tweede meerderen, dat is bij de nek.

Yellow, Pink & Sparkly

Op ‘Yellow, Pink & Sparkly‘, heeft Janet McMahon veel patronen. Wij hebben twee berenpatronen om te downloaden, maar kijk ook eens op haar site. Klik op de naam om de pdf-file te downloaden: Arthur Polar Bear & Buttercup Bear.

Captain Barnacles

Steel & Stitch maakte een haakpatroon voor Captain Barnacles en ze zegt: “I hope that Meomi don’t mind me sharing it with everyone”.