Minka's Beren Passie

bullet  Bekende Beren  bullet  Teddyberen  bullet  Beren Varia  bullet  Kids Corner  bullet

Sleepy Bear

Sleepy Bear is de officiŽle mascotte van Travelodge. Sleepy Bear werd geboren in het begin van de jaren 1950 en is een deel van de Travelodge identiteit sindsdien. Sleepy Bear is nu te zien op elke locatie van Travelodge en bij optredens door heel Canada.

Geschiedenis

Sleepy Bear1954
Travelodge Hotels introduceerde haar mascotte Sleepy Bear in Noord-Amerika. De lieve beer werd ook overal gebruikt in de inrichting van de kamers. Sleepy Bear werd al snel een icoon voor kinderen van alle leeftijden.

1955
Het Sleepy Bear pluche speelgoed werd geboren. Gekleed in een wit nachthemd en pet met 'Sleepy' op de rand.

1956
Het eerste Sleepy Bear verkleedkostuum werd gemaakt en gedragen door particulieren in optochten, op feesten, en bij grootse openingen van nieuwe hotels.

1973
Sleepy Bear werd omgevormd van een slaperig ogende bruine beer naar een warme, glimlachend beer voor een zachtere en knuffelliger uiterlijk.

1975 tot 1989
Sleepy Bear diende als de officiŽle beer voor Muscular Dystrophy Associations (MDA), waarvoor hij zijn opwachting maakte in 14 Jerry Lewis Telethons.

Sleepy Bear1992
Sleepy Bear werd benoemd tot 'ambassadeur van goede wil' voor de kinderen van CaliforniŽ door gouverneur Pete Wilson.

1996
Travelodge creŽerde een reeks van 'Sleepy Bear Says' Public Service Announcements (mededelingen van de overheid.) Sprekend over water, vuur, vreemden, gif en veiligheidskwesties, werden deze reclamefilmpjes door PSA's verdeeld over meer dan 1100 tv-stations.

1997
Sleepy Bear werd geŽerd met het inrichten van Sleepy Bear's Den-kamers. Deze kamers hebben Sleepy Bear gordijnen, dekbedden, bekers, douchegordijnen en een kinderstoel. Er zijn nu 300 Sleepy Bear Den-kamers in Travelodge Hotels door heel Noord-Amerika.

2002
Sleepy Bear begint in zijn volgende serie van Public Service Announcements gericht op het probleem van het pesten van kinderen. Sleepy leert kinderen dat pesten verkeerd is en dat het andere kinderen pijn doet.

2004
Sleepy Bear wordt niet alleen 50, hij krijgt een nieuw uiterlijk met een nieuwe energieke houding om de huidige reizigers aan te spreken.

Sleepy Bear Sleepy Bear

Sleeps Bear's Den