Minka's Beren Passie

bullet  Bekende Beren  bullet  Teddyberen  bullet  Beren Varia  bullet  Kids Corner  bullet

Breipatronen & Haakpatronen

Mr. Bean Teddy

Teddy is Mr Bean's grootste vriend. Al levenloos wezen, is hij van onschatbare waarde als betrouwbare co-samenzweerder, makkelijk te verslaan met schaken en fungeert in noodgevallen als een goede schoteldoek of verfkwast. Nu kan je zelf een Mr. Bean Teddy maken.

Mr. Bean Teddy

Tiny Teddy

Naast de gelaatsuitdrukkingen komt er geen naaiwerk aan te pas, hierdoor is het een leuk en snel af te maken project. Naast het feit dat het een schattig zakspeelgoed is, is het ook een goede maat als teddybeer voor een pop of ander speelgoed.

Tiny Teddy

Amigurumi beer

[jovialj] schreef: Ik heb mijn beerpatroon aangepast, zodat hij meer het uiterlijk van een dansende beer had, Het gezicht, de oren en de ledematen heb ik uit de vrije hand gedaan, ik had er 3 uur voor nodig. Je kan een viltkraag toevoegen bij het tweede meerderen, dat is bij de nek.

amigurumi bear

Yellow, Pink & Sparkly

Op 'Yellow, Pink & Sparkly', heeft Janet McMahon veel patronen. Wij hebben twee berenpatronen om te downloaden, maar kijk ook eens op haar site. Klik op de naam om de pdf-file te downloaden: Arthur Polar Bear & Buttercup Bear.

Arthur Polar Bear Buttercup Bear

Captain Barnacles

Steel & Stitch maakte een haakpatroon voor Captain Barnacles en ze zegt: "I hope that Meomi don't mind me sharing it with everyone".

Captain Barnacles

Teddybeer met Vierkante Buik

'Free Patterns by H' heeft veel gratis patronen, wij vonden vooral de square-bellied teddy bear heel leuk.

teddybeer vierkante buik