Minka's Beren Passie

bullet  Bekende Beren  bullet  Teddyberen  bullet  Beren Varia  bullet  Kids Corner  bullet

Beroemde Beren - R

Radar (van Big Bird)

RadarRadar is de teddybeer van Big Bird, onze Pino in de Amerikaanse versie van Sesamstraat. Hij is een bruine, speelgoedbeer met een strik om zijn nek. Big Bird kreeg Radar van Gary Burghoff, toen hij een gastoptreden had in Sesamstraat. Burhoff speelde het personage Walter 'Radar' O'Reilly in de TV-serie M*A*S*H.

Big Bird en Radar wonen in een groot nest achter Sesame Street 123. Radar is het dierbaarst bezit van Big Bird en hij vertrouwt hem en vertelt hem alles. Door de jaren heen speelde er veel verhalen om het feit dat hij zoek of gestolen was.

Rupert (van Family Guy)

Family GuyRupert is de teddybeer van de een-jaar-oude Stewie Griffin. Hij is Stewie's vertrouweling en beste vriend. Stewie vertrouwt al zijn geheimen aan Rupert toe.

Rupert is minstens twee keer beschadigd. De eerste keer hadden Stewie en Brian ruzie over de economie en besloot Brian om een van Rupert's benen af te bijten. De tweede keer beet een onbekende Rottweiler Rupert aan flarden, maar werd later weer gemaakt door Lois, de moeder van Stewie.

Rupert speelt een hoofdrol in aflevering 9 van seizoen 5 van Family Guy: Road to Rupert. Wanneer de Griffins een 'garage sale' hebben, Brian verkoopt per ongeluk Stewie's geliefde teddy beer Rupert. Als Brian dit opbiecht aan Stewie, beginnen ze een zoektocht naar Rupert die uiteindelijk natuurlijk goed afloopt.

Rupert & Stewie Rupert & Stewie Rupert & Stewie Rupert & Stewie