Minka's Beren Passie

bullet  Bekende Beren  bullet  Teddyberen  bullet  Beren Varia  bullet  Kids Corner  bullet

de Octonauts

De Octonauts, een bemanning van schattige dieren die door de oceanen zwerven op zoek naar avontuur, schatten, en plezier! Vanuit hun onderzeese basis 'de Octopod', verkennen de Octonauts een kleurrijke wereld vol spanning, koude rillingen, en kieuwen. De bemanning van acht getalenteerde zeedieren, waaronder een intelligent octopus, een dappere ijsbeer, een waaghals kitten en een wetenschappelijke zee-otter, is altijd bereid om in te schepen voor een nieuwe spannende reis.

The Only Lonely Monster

15 oktober 2006: The Octonauts: The Only Lonely Monster
In dit debuutboek, ontmoeten de Octonauts een gigantisch zeemonster! Wat zullen ze doen? Ze halen diep adem, en dan ontdekt de bemanning dat er sprake is van een persoonsverwisseling. Ze kunnen het gigantisch zeemonster helpen met het vinden van anderen van zijn soort. Dus de Octonauts verkennen vrolijk de zeven zeen, exotische locaties en fantastische wezens. Hierdoor leert iedereen de bijzondere waarde van vriendschap en individualiteit kennen.

The Octonauts: The Only Lonely Monster The Octonauts & the Sea of Shad

the Sea of Shade

1 oktober 2007: The Octonauts & the Sea of Shade
In dit vervolg op hun eerste boek, ontdekt de bemanning dat alle schaduwen in de oceaan zijn verdwenen! De Octonauts reizen naar de mysterieuze Zee van de Schaduw om erachter te komen waarom dit is. Hiervoor moeten onze dappere helden duiken in n van de diepste scheuren in de oceaan, varen door grotten en Bramblywood doorkruisen. Uiteindelijk kunnen de Octonauts de grote Schaduwkoning overtuigen om iedereen zijn schaduw terug te geven.

the Frown Fish

1 oktober 2008: The Octonauts & the Frown Fish
In hun derde avonturenboek, de Octonauts ontmoeten een fronsende vis, die met zijn trieste blik iedereen om hem heen somber maakt. De uitdaging van onze helden is om hem op te vrolijken door het delen van hun favoriete en leuke tijdverdrijf. Wedden dat je niet wist dat Sauci Dog een amateur-fotograaf was, Dr. Shellington graag minigolft en Peso Penguin graag muziek luistert. Maar kan de speelse bemanning hun nieuwe vriend laten glimlachen?

The Octonauts & the Frown Fish The Octonauts & the Great Ghost Reef

the Great Ghost Reef

1 oktober 2009: The Octonauts & the Great Ghost Reef
In hun vierde avontuur, reizen de Octonauts naar een grote rif-stad. Als ze daar aankomen, ontdekken ze dat de eens zo bruisende wateren zijn veranderd in een spookstad! Het kleurrijke koraal is een angstaanjagend wit geworden en gebouwen staan leeg en vervallen. De Octonauts verkennen van de verschillende rif 'buurten', van mangrovebossen tot zeegrasvelden, om te leren over de planten en dieren die deel uitmaken van deze vreemde tropische wereld. Zal de bemanning in staat zijn om het mysterie van de Great Ghost Reef op te lossen?

Kapitein Barnacles

special

English