Minka's Beren Passie

bullet  Bekende Beren  bullet  Teddyberen  bullet  Beren Varia  bullet  Kids Corner  bullet

De Andere Gummiberen

de Barbics

Een ruige groep gummiberen die door de mensen verdreven zijn uit Barbic Woods en hun toevluchtsoord vonden in Ursalia. Ze beginnen pas de kennis van Gummi magie en wetenschap te leren. Ursa is de heetgebakerde vrouwelijke leider van de groep. Gritty is haar man, die een grote fysieke kracht heeft. Buddy is hun kind, die vrienden is met zijn leeftijdgenoten Sunni en Cavin. Grubby is de kok met de paardenstaart.

Ursa Buddy Gritty
Ursa - Buddy - Gritty

Chummi Gummi

Een Gummi beer wiens luchtschip werd neergehaald door graaf Ruwaard, toen hij op zoek was naar Gummi Glen. Na een tijdje bij de gummiberen in Gummi Glen, vervolgde hij zijn reis naar New Gumbria.

Chummi

de Gummi's van Gummadoon

De inwoners van de Gummi beer stad Gummadoon, die door magie de stad en zichzelf onzichtbaar maken voor vijandige mensen. Ze verschijnen elke 100 jaar, voor maar één dag. Belangrijke personen zijn de regenten Wooddale en Berrybowum, en de ridders Sir Plucky, Sir Blastus en Sir Gumlittle.

Gummadoon

Sir Thornberry

Een oude Gummi beer ridder en de laatste inwoner van de Gummi Beer stad Ursalia. Hij is een heldhaftige ridder, met net zo'n goede neus als een speurhond.

Sir Thornberry

de Gummiberen

special

English