Minka's Beren Passie

bullet  Bekende Beren  bullet  Teddyberen  bullet  Beren Varia  bullet  Kids Corner  bullet

de Gummiberen

De Gummiberen uit Gummi Glen:

Cubbi Gummi

Cubbi GummiCubbi Gummi, is de jongste Gummi. Hij wil ridder worden en is altijd op zoek naar avontuur. Omdat hij de jongste is wordt hij niet altijd serieus genomen door de andere, maar vaak is dat een fout.

Cubbi Gummi

Gusto Gummi

Gusto GummiGusto Gummi, Augustus (Gusto voor kort) is een artistieke individualist, die twaalf jaar geleden strandde op een onbewoond eiland en gered werd door Gruffi en Tummi. Hij woont niet in Gummi Glen, maar in een atelier-grot achter de waterval.

Gusto Gummi

Grammi Gummi

Grammi GummiGrammi Gummi, het stamhoofd van de Gummi clan. Zij kookt, maakt schoon en maakt het Gummibessensap. Soms is ze een heethoofd, maar meestal heeft ze een moederlijke rol over de Gummi's.

Grammi Gummi

Gruffi Gummi

Gruffi GummiGruffi Gummi, hij is de technicus van de groep en kan gezien worden als de leider van de Gummiberen. Hoewel hij soms ook irritant is, wordt hij toch gerespecteerd als bron van stabiliteit. Hij redt de beren regelmatig uit precaire situaties.

Gruffi Gummi

Sunni Gummi

Sunni GummiSunni Gummi, de jonge tiener die zich vaak verzet tegen de rest van de clan, maar uiteindelijk altijd haar lesje leert. Zij is prinses Klara's beste vriendin en hoopt ooit zelf prinses te worden. Ze is verliefd op Gusto, maar die heeft meer oog voor zijn kunst.

Sunni Gummi

Tummi Gummi

Tummi GummiTummi Gummi, de vraatzuchtige tiener, die wat trager van begrip lijkt, maar hij is net zo moedig als de andere. Hij is ook vaardig als zeeman op een boot.

Tummi Gummi

Zummi Gummi

Zummi GummiZummi Gummi, de 'houder van Gummi wijsheid' en tovenaar met onbetrouwbare vaardigheden. Hij vergeet vaak belangrijke dingen op het slechts mogelijke moment en zonder zijn bril is hij verloren. Na Grammi is hij de oudste van de Gummi's.

Zummi Gummi