Minka's Beren Passie

bullet  Bekende Beren  bullet  Teddyberen  bullet  Beren Varia  bullet  Kids Corner  bullet

Beertje Paddington

Beertje Paddington komt uit het donkerste Peru, hij werd in een London's metrostation gevonden door de familie Brown en kreeg de naam van het station: Paddington. In zijn verhalen komen veel personages voor en hieronder staan ze.

Tante Lucy

Aunt Lucy

 

De tante van Paddington in Peru en zijn enige familielid. Woont in een tehuis en stuurde Paddington naar Londen, omdat ze niet voor hem kon zorgen. Paddington schrijft haar altijd wat hij heeft meegemaakt.

Dhr. en Mevr. Brown

Vonden Paddington op het metrostation en namen hem in huis. Meneer Henry Brown is een ongelukkige, maar vriendelijke werknemer in Londen. Mevrouw Mary Brown is de serieuze, maar zeer vriendelijke echtgenote van meneer Brown.

Dhr. en Mevr. Brown

Jonathan en Judy

Jonathan en Judy zijn de kinderen van de Brown familie en nu broer en zus van Paddington.

Brown familie

Meer personages

  • Mevr. Bird - De strenge, maar vriendelijke huishoudster van de familie Brown. Hoewel ze zich vaak aan Paddington ergerd, is ze zeer beschermend over hem.
  • Dhr. Gruber - Is eigenaar van een antiekwinkel en is een vriend van Paddington. Hij is een Hongaarse emigrant en neem paddington en de kinderen Brown regelmatig mee op een uitstapje.
  • Dhr. Curry - Is de buurman van de familie Brown. In tegenstelling tot de zachtaardige meneer Gruber is meneer Curry slecht gehumeurd, gemeen en onbeleefd.

Mrs. Bird Mr. Gruber Mr. Curry